Uanset om du er
privat- eller erhvervskunde,
så får du en troværdig
samarbejdspartner

Om NimTag ApS

Hos NimTag ApS er vi en moderne familievirksomhed, der laver forskellige tagopgaver som blandt andet tagpapdækning, tagisolering, membranudlægning, serviceeftersyn og etablering af grønne tage, ligesom vi kan installere ovenlys og brandventilation og sælge faldsikringer.

Vi giver selvfølgelig altid en professionel rådgivning, så du kan være sikker på, at alle gældende normer og krav bliver overholdt.

​Vi tilbyder kvalitet og arbejdsgaranti

Vi holder til i Hedehusene, og vi består af 40-50 dygtige og erfarne medarbejdere og et fast netværk af underentreprenører. Nimtag ApS har 30 års erfaring og vi garanter vores kunder høj kvalitet i alt vores arbejde og at vi overholder alle vores aftaler til tiden. Vi starter aldrig på en opgave, før vi er blevet enige med kunden om alle forhold og aftaler

Vores mange faste kunder siger noget om kvaliteten af vores tagarbejde og kundeservice. Vi lægger særlig vægt på, at vores kunder kun har en kontaktperson under hele vores arbejde. Det betyder, at den person, der kommer ud til dig for at måle op og give et tilbud, bliver den samme person, som laver arbejdet.

Forsikringsforhold og retningslinjer for medarbejderne

​NimTag ApS er selvfølgelig forsikret i forhold til den gældende lovgivning, og du kan hente det gældende certifikat her. Vi har også nogle retningslinjer for vores medarbejdere, og dem kan du hente ned her.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på tagarbejde

Vi kommer gerne ud for at give dig et uforpligtende tilbud på renovering, nybyggeri, tilbyggeri eller serviceaftaler. Du kan kontakte NimTag ApS på telefon +45 22 72 36 32 eller sende en mail til service afdeling på service@nimtag.dk, for projekt afdeling på info@nimtag.dk hvis du har spørgsmål til vores arbejde, eller hvis du gerne vil aftale et møde.

Vi støtter
ADRESSE

NimTag ApS
Guldalderen 13
2640 Hedehusene

CVR: 34891389

KONTAKT OS

Du kan altid kontakte os. Vi er til at fange på både telefon og email.

+45 22 72 36 32

service@nimtag.dk

OM OS

​Hos NimTag ApS er vi en moderne familievirksomhed, der laver forskellige tagopgaver som blandt andet tagpapdækning, tagisolering, membranudlægning, serviceeftersyn og etablering af grønne tage, ligesom vi kan installere ovenlys og brandventilation og sælge faldsikringer.