Tagdækning og membraner

NimTag ApS laver tagdækning i form af listedækning, glatdækning, plankedækning, og folietage samt ny- og efterisolering af taget. Når der bliver lagt et helt nyt tag, er der lovkrav omkring nyisolering, men ved mindre renoveringer kan vi lave en effektiv efterisolering. Tænk på miljøet når du alligevel er i gang.

Membraner sikrer optimal tæthed

​Vi lægger membraner for at sikre, at dit tag får en optimal tæthed. Membraner bruges for det meste ved grønne tage, men det kan også bruges ved alle andre former for tage. Membraner kan laves ud af forskellige typer af materialer, som for eksempel bontonit eller en form for kunststof.

​​Vi tilbyder flere former for tagdækning

​Inden for tagdækning laver vi listedækning, shingels-tage, glatdækning og plankedækning. Du kan læse mere om de forskellige former for tagdækning nedenunder.​

Listedækning

Listedækning er meget populært og bliver brugt ved mange nybyggerier, hvor det for det meste lægges på skrå tage fra 6 grader og opefter. Listedækning giver dit tag et flot udseende

Fordelene med listedækning er:

  • ​Lang levetid
  • Flot udseende​

Glatdækning

Glatdækning er tagpap, som består og underpap og overpap, og formålet med glatdækning er at sikre tætheden af dit tag. Glatdækning er en klassisk metode til tagdækning, og det er den rigtige løsning, hvis dit tag består af glatte og ubrudte overflader.

Med glatdækning kan vi forme taget efter dine ønsker, og det kan bruges både til buede, konkrave og utraditionelle tagformer. Tagpap med glatdækning kan kendes på sin enkle, lidt grove overfladestruktur og ved det svage mønster af horisontale eller lodrette striber fra banernes overlapning.

Fordele ved glatdækning:

  • Det er fleksibelt og formbart
  • Kan bruges til både nybyggeri og renovering
  • Har lang holdbarhed
  • Det er gennemprøvet

Plankedækning

Vi laver plankedækning med tværgående planker, som er dækket ind med pap og det grundlæggende formål med plankedækning er at give taget et flot udseende. Konstruktionen af plankedækning er bygget op som et koldt tags konstruktion med bærende underlag. Med plankedækning af dit tag, får din glatte tagflade et stærkt linjemønster ved sin horisontale lagdeling af taget.

Vi bruger for det meste plankedækning ved bygninger, hvor det kan være med til at gøre tagets form mere tydelig og give afvalmede tage en pæn opstramning. Et afvalmet eller valmet tag, betyder at gavlfladerne har taghældning og at der er tagflade på alle husets fire sider.

Tagfladen som ligger nede ved gavlen, kaldes for valmen, og hvis den tagflade ikke er ført helt ned, er taget halvvalmet.


Shingels-tage

Vi lægger også tag med Shingels, som er tagpap, der er skåret ud i stykker frem for i ruller, og de kan ligne skifertag, men er billigere. Selvom Shingels-tag er billigere, bruger vi altid kvalitetsmaterialer, når vi laver tagarbejde.

Fordi at Shingels-tage er skåret ud i flader har vi andre og nye muligheder end ved almindelige tagtyper. Tagdækning med Shingels er en billigere og lettere måde at få skifertagets udtryk, samtidig med at det er nemt at lægge. De enkelte flader klikkes sammen og bliver sømmet direkte på taget, og det kan også lægges direkte oven på gammelt tagpap eller træplader.

Fordele med et Shingels tag:

  • Nemt at lægge på taget
  • Billigere end andre tagtyper
  • Flere og nye muligheder

Vi kommer gerne ud for at kigge på dit tag og tage mål. Du kan kontakte NimTag ApS i Taastrup på telefon​ +45 22 72 36 32 eller skrive en mail til service afdeling på service@nimtag.dk eller for projekt på info@nimtag.dk, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på tagdækning og membraner.​​

​Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du, et uforpligtende tilbud på tagarbejde. Den medarbejder, som kommer ud og ser på taget, bliver den samme person, der skal lave arbejdet. Derved minimerer vi misforståelser og sikrer en bedre kommunikation undervejs i forløbet.